1222 Budapest, Gyár utca 14.

Támogasd ADÓD 1%-val a Ronald Házakat, hogy a beteg gyermekek családjuk körében gyógyulhassanak

Kedves Támogató Partnerünk!

Köszönjük, ha már felajánlotta Alapítványunk javára személyi jövedelem adójának 1%-át.

Az ebből befolyt összegek nagyban segítik az Alapítványunkat abban, hogy minél több beteg gyermeket nevelő családnak, minél komfortosabb körülmények között tudjunk szállást, feltöltődést és megnyugvást kínálni a hosszan tartó, megterhelő kórházi kezelések idején.

Az Alapítvány a következő években tovább kívánja bővíteni hazai misszióját – ennek része az első hazai Ronald McDonald Családközpont létrehozása és megnyitása idén tavasszal Debrecenben – aminek a megvalósításához nagy mértékben járulnak hozzá az olyan támogatások, mint az 1% felajánlás. 

Örömmel fogadjuk, amennyiben úgy dönt, hogy személyi jövedelemadója 1%-ával a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványt támogatja. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány adószáma: 18048353-1-43

További részletek: https://ronaldhaz.hu/1szazalek/

Hogyan ajánlható fel az 1%?

Magánszemélyek

a)        Elektronikusan, amennyiben rendelkezik elektronikus tárhellyel:

–        az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

–       az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 21EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

b)       Papír alapon, nyomtatott formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján:

–       a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

–       az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

–       a 21EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, tovább

–       amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).